Hjem - Lions Hammer Bakker

Så er kalendergevisterne udtrukket

Gavekortet på 2500 kr. til Dagli`Brugsen i Sulsted blev: nr. 7501 og

Gavekortet på 2500 kr. til Dagli`Brugsen i Tylstrup blev: nr. 8039

Henvendelse fra vinderne skal ske dirkte til gavekortudstederne medbringende kalender med nummer.

Vi takker alle, som har støttet os ved køb af  kalenderen 2020

Lionsklubberne Hammerpigerne og Lions Hammer Bakker starter salget af Kalender 2020 fra d. 15. november 2019.

Kalenderen er nr. 14 i rækken og er for første gang ikke en foto-kalender, men i stedet for en kalender med tegninger lavet af elever fra 3. - 6. klasse i faget billedkunst.
Inspirationen til tegningerne er hentet i Hammer Bakker med tegninger af bl.a.: Slugter, diger, skovsøer, udsigter, hulveje og bakker. Tegningerne er af et dommerpanel udvalgt blandt ca. 100 forskellige kunstværker.
Tegnekonkurrencen har afsløret stor fantasi og kreativitet hos eleverne. De deltagende klasser bliver belønnet med et kontant beløb til de repektive klassekasser.

Salget af kalenderen begynder som nævnt ovenfor d. 15 november og fortsætter frem til d. 31. december.

Overskuddet fra salget af kalenderen vil som tidligere gå til lokal velgørenhed.

Ved køb af kalenderen deltager man i lodtrækning om 2 stk. gavekort på 2.500 kr. til køb i henholdsvis Dagli`Brugsen i Tylstrup og Sulsted. Gavekortene er sponseret af de 2 Brugser.

Kalenderen koster stadigvæk kun 50 kr. og kan købes ved henvendelse til en af de to klubber.

Kalenderudvalget 2020